Vers
van de pers

jun 2014

Frisse communicatiemiddelen voor innovatief Built4U

De vraag van onze opdrachtgever DitIs’Em: zorg voor communicatiemiddelen die het concept van Built4U perfect over het voetlicht brengen. HNV’s oplossing: inlezen, inleven, creëren, ontwerpen en bouwen. 

De jonge organisatie Built4U (een samenwerkingsverband van de bedrijven Doorwin, Kingspan Unidek, Zehnder-J.E. Storkair, Trecodome, The Source Group en Van Aken Architecten) biedt een innovatieve en betaalbare renovatiemethode voor de sociale woningbouw. Bewoonde woningen worden binnen vijf dagen gerenoveerd. DitIs’Em was namens de dames en heren van Built4U bij HNV aan het goede adres om deze frisse benadering effectief uit te dragen.

We ontwierpen een logo en een saleskit met map en inlegvellen, ontwierpen en bouwden de website, zorgden voor een strak powerpoint stramien, maakten uitnodigingen voor de feestelijke lancering van het concept en zorgden voor roll up banners. De website kreeg een responsive design en is dus ook prima geschikt voor mobiel gebruik. O ja, drukwerk: regelden we óók!

Het ziet er mooi uit, al zeggen we het zelf. Wij blij, klant blij! Zelf beoordelen? Neem een kijkje in ons portfolio.

Terug naar nieuwsoverzicht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Check: *
Naam: *
E-mail: *